Uus nimi+ulkoasu

Riippumaton asiantuntija ;)Noni, laitoin tälle blogille nyt nimeksi jo jonkin aikaa suunnittelemani Riippumaton asiantuntija ja vaihdoin samalla teeman sellaiseen, jossa on muokattava headeri.

Olen aiemmin luvannut nimen keksijälle lakritsan jossa on asiaanliittymättömän henkikön nimikirjoitus 😉 mutta lunastajia ei ole toistaiseksi ollut.

Blogiin saapuu päivittäin muutamia lukijoita nettihaun ”macen hieno blogi” kautta. Toivottavasti löytävät tänne edelleen tai keksivät jonkun muun tavan tulla tänne, esim. tallentamalla osoitteen  joka on edelleen sama tai lukemalla RSS-feediä.

Advertisement

4 thoughts on “Uus nimi+ulkoasu

  1. @kruiser ei viittis osoitetta vaihtaa nimenmuutoksen takia. Tuntuu tärkeämmältä pitää vanhat kävijät kuin uusi nimi. On tuolla fiidissä näköjään nimi päivittynyt ihan oikein, ehkäpä Netvibeskin silloin tällöin tarkistaa blogi nimen uudelleen.

  2. Hi Mace – se on Ben. What do you make of the Pirate Bay news? Kind of makes me think of libraries in North America that taken to court for facilitating infringement by providing paper and photocopying machines. Ben

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s