Kirjapiraatin tunnustukset

Tsekatkaa Kirjapiraatin tunnustukset.

Kaikkihan tietää että e-kirjoja on saatavilla vaikka kuinka paljon, sääli ettei niitä voi helposti ostaa. Minulla on tuttuja, joilla on kovalevyllä tilaongelmia e-kirjojen takia. Inhottavaa bibliofiiaa, mutta kirjallisuusharrastusta yhtä kaikki, eli kirjastojen kannalta relevanttia. Kirjaskannerien hinnat alkavat 200US$:sta, ja US$:hän on nykyään silkkaa roskaa.

via Tim O’Reilly/Twitter yms.

2 thoughts on “Kirjapiraatin tunnustukset

  1. Jos joku vielä ihmettelee, niin niitä e-kirjojahan on siis esim täällä. Äänikirjat ja sarjikset sievästi omissa hyllyissään. Jos tiedostojen lataaminen tuntuu vanhanaikaiselta, niin katso vaikka täältä.

    Hmm, varmaan tulevaisuudessa haikailemme ”oikeiden tiedostojen” perään sillä ne sentään olivat jotain konkreettista ja hyvää, kovalevytilaa vievää, omistettavaa ja aitoa toisin kuin striimaaminen tai vastaava sisällön nauttiminen suoraan verkosta. Vähän kuin nykyään saatamme heikkona hetkenä kuvitella että selluloosalle painokoneella painettu teksti on jotenkin aidommin se teksti jonka kirjoittaja halusi välittää kuin vaikkapa sama sisältö ruudulta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s