Allow me to rephrase: /we/ are arriving in IFLA2010 by bicycle from Borås

Thank you bicycleimages@Flickr

I announced a few days ago that i’m arriving in IFLA 2010 in Göteborg by bike and am looking for companions. Now i’m delighted that there’s already four of us! 🙂 The weather will be sunny and perfect, i promise.

Advertisement

4 thoughts on “Allow me to rephrase: /we/ are arriving in IFLA2010 by bicycle from Borås

 1. Moi,

  olisi kiva jos joku teistä pyöräilijöistä olisi kiinnostunut tulemaan ideoimaan nk. Nuorten kirjastopäiviä IFLA:ssa nightspotin alkuun joko keskiviikkona tai torstaina. Itse en pääse Boråsiin, mutta jos joku teistä tulisi hieman kertomaan mitä siellä ilmeni. Olisin kiinnostunut kyhäämään Suomessa nuoren polven ammatillista foorumia, jonka startti olisi mahdollisesti Turun kirjamessuilla syksyllä. Saa nähdä löytyykö tarpeeksi kiinnostuneita.

  http://www.kirjastot.fi/kirjastoala/blogit/marjop?messageID=8f91d17b-acae-41ed-bf5b-cbe05ad3e3d9&sortOrder=1

  http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=113227042054851&ref=ts

  -Marjo

 2. Moi Marjo ja kiitos kommentistasi. Pahoittelen etten ole ollut aktiivisena tuossa keskustelussa (olen toki noteerannut sen ja lukenut ainakin puoleen väliin). Yritän skarpata. Asia on tärkeä ja tykkään tyylistäsi.

  Itseänihän asia ei sikäli koske, että kymmenen vuotta alalla on jo takana ja ikääkin alkaa olla kertynyt siinä määrin että nuoruus alkaa olemaan muisto vaan. Taidan oikeasti näyttää nuoremmalta kuin oikeasti olenkaan… Jossain alkaa varmaan olemaan se porukka freesejä kirjastolaisia jotka ovat valmiit lyömään minunkaltaiselleni tunnustukselliselle neokonservatiivikirjastosedälle jauhot kurkkuun; tervetuloa vaan, odotan malttamattomana.

  Mitä varsinaiseen asiaan tulee, niin erittäin erittäin mielelläni esittelen IFLAssa tai muualla mitä Boråsissa tapahtui. Olen ollut yhteydessä pariin opiskelijajärjestöön Suomessa, erit. Tampereen UDK:hon sekä Oulun Indexiin eikä sieltä ole ketään tulossa IFLAan eikä käsittääkseni Boråsiinkaan. Tämä on kamala sääli, kun juuri nyt se olisi a) mahdollista b) tärkeää. Ei sieltä enää ehkä ketään mukaan saada, ja olenkin ihan oikeasti surullinen sen vuoksi. Itselleni Kirjastopäivät 2008 Kuopiossa oli transformatiivinen kokemus, toivoisin että tuoreempi kollegajoukko olisi mukana IFLAssa ja Kirjastopäivillä sankoin joukon. Muuten siellä tulee hulluksi. Ellei ole jo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s